måndag, juni 29, 2009

Äntligen kväll

Det är skönt när kvällen kommer och det blir lite svalare. Idag har det varit riktigt varmt igen och det ska tydligen fortsätta resten av veckan också. Vilken start på sommaren, wow! En sak som är bra med värme är ju också att man inte orkar peta i sig så mycket mer än sallad, så det blir ju nyttigt. Vi börjar dock få slut på fantasi vad gäller olika salladskombinationer....


Vackra pioner som jag fått av en av våra "grannar" här ute. Ljuvliga!

4 kommentarer:

promenader på landet sa...

Vackra Pioner!! Visst är kvällarna helt underbart sköna nu, jag ska strax gå ut och få ner några rosbuskar i trädgården! Ha det så bra kram från Maria

Vardags-mirakel sa...

Så fina pioner, jag har också kört med sallader ett tag nu...vill inte klaga men nog är det skönast på kvällarna! Kram Eva.

Unknown sa...

Ja, visst är det skönt om kvällarna. Vi har stora fönster mot väst så solen står och steker hela dagen så då blir det olidligt här inne, nu på kvällen kan man äntligen andas här.
Men min aptit minskar aldrig, oavsett väder, tyvärr.
Kram och ha det bra

hemma hos lilla mej sa...

Kvällarna nu är ju helt underbara.Kommer aldrig in.Jag blir inte så hungrig när det är varmt.Men dricker mycket allting som är kallt är gott.Ha en skön tisdag kramiz ~~~~~RITA~~~~.