söndag, augusti 16, 2009

Kök

Man kan inte anklaga vårt kök för att vara särskilt stort. Tvärtom är det ganska yttepyttelitet. Här är lite bilder i alla fall. Jag har fler, men batterierna tog slut i kameran innan jag hunnit ladda in alla, så det kommer nog fler så småningom.



11 kommentarer:

Vardagens guldkorn sa...

Å vad ljust och härligt! Kan många gånger känna att mitt ekkök är mörkt (även om det är snyggt), får försöka ha mycket vitt omkring som motvikt =0) Hoppas du får en bra vecka!
Kram Linda

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Ljuvligt...alldeles vitt o fint!
Kram Agnetha

Anonym sa...

Vitt och vilsamt! Tack för att du la in fler bilder på ditt ljuvliga kök. Min stora dröm är en inmurad vedspis. Pricken över i:et i ett lantkök. Tack för inpirationen!

MVH Anna-Karin, Eskilstuna

annika sa...

Hej! Ett mycket fint kök och många fina bilder här. Lägger till dig på min lista så jag kan återkomma. Vi bor ju i samma landskap oxå.
Annika

Lilla hjärtat sa...

Vad fint och ljust kök!!
Vedspisen är såå fin!!
Kram A-K

hemma hos lilla mej sa...

Vilket mysigt kök.Alldeles vitt och fint.Ha det gott kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

Unknown sa...

Ditt kök kanske är litet men det är jättemysigt. Vitt är bäst, man blir så glad av att ha det ljust omkring sig.
Ha det bra. Kram Katarina

promenader på landet sa...

vilket ljust och härligt kök du har! Järnspisen är också sååå fin och ger ett så hemtrevligt intryck tycker jag. Må så gott! Kram Maria

Nettan sa...

Hejsan.
Helt underbart kök, man kan ju tro att det skall vara ett jätte kök i ett missionshus. Men jag har ju sett huset och det kan inte ha varit Ervallas största missionshus.
Hoppas att sommaren varit snäll mot er, och att ni fått många sköna stunder tillsammans. Jag hoppas också att det är bra med dina päron. Kanske kan jag ta den vägen nästa gång vi åker till Funäsdalen, det vore jätte roligt att få se deraas trädgård. Ja och få träffa dom också. Snart kanske din pappa har tid med trätillverkningen igen, jag har lite ideer som han kanske kan lösa åt mej. Ha det så gott och fortsätt att njut av sommaren, för än är den väll inte slut.
Många kramar från Mellösa och Nettan

Anonym sa...

Vad fint kök ni har. Blir riktigt avundsjuk på er porslinsho. Vi installerade en sån i vårt lägenhetskök och jag saknar den. Må så gott! Kram Sofia

Huset vid ån sa...

Du har ju ett kanonfint kök...Ljust o lantligt! Trevlig Helg! Kram Therese