måndag, januari 26, 2009

Vad är nu detta?

Ja, det kan man fråga sig. Det är ett monogram, men inte broderat. Ett sådant monogram skulle ta en hiskelig tid att brodera och jag orkar inte vänta, så då provade jag att måla ett istället. Och så här blev det. Det var ganska pilligt att göra och jag hade helt fel pensel, men det var jätteroligt! Tanken är väl att det ska bli ett kuddfodral, men jag har inte bestämt mig riktigt hur det ska se ut. Jag visar imorgon hur det blev...


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mycket fint du handlat på smultrongården. Hade tänkt att göra ett besök där men fick snällt stanna hemma med sjukt barn. Tänk att någon kan ha så fint i Ervalla. Där kunde vi ha bott om det inte hade för min svärföräldrar som aldrig fick rumpan ur vagnen och sälja sitt hus till oss. Det hade varit tal om det i många år. Men vi hann införskaffa oss ett hus i Mellösa istället, ingenting jag nu ångrar. Min mans lillebror köpte huset istället. Han bor fortfarande kvar men dock i ett annat hus. Jag frågade min man vart missionshuset ligger, kommer bara i håg det somm ligger efter vägen mitt i mot bilverkstaden. Men han sa att det ligger missionshus lite var stans.
Välkommen till min lilla butik som jag har i Stora Mellösa. Inte fullt så mycket grejer som det är på Smultrongården. Men det kanske blir, för det är inte svårt att handla på sig. Det finns hur mycket som helst. Vi väntar på leveranser både i från Danmark och Sverige, samt att jag försöker att göra mycket själv.

Ha det bäst.
Kram Nettan

Min Skattkammare sa...

Hej där!
Jag tror jag vet vem som döljer sig bakom denna blogg! ;o)
Grannar......får man väl kalla oss så här på landet.
Det blir nog fint det där du tänkt ut!