lördag, maj 02, 2009

Besök

Idag har mor och far varit på besök och vi åkte ut till Mamma Lycklig och shoppade lite och sedan gick vi en runda i Stadsträdgården och Wadköping. Det är så mysigt där ute. Har idag också äntligen blivit klar med ett mindre kul projekt som jag ägnat mig åt i två dagar, nämligen att städa ur och göra ren bilen ordentligt. Det är så tråååkigt... Men nu är det klart och det känns så skönt. Ha det bra!

5 kommentarer:

promenader på landet sa...

Skönt att ha en fräsch bil. Inget roligt jobb, men härligt att åka i när det är färdigt! Kram Maria

Inas sa...

Hej Du!

Visst finns det massor att göra en del är roligt en del är mindre roligt som att städa bilen, när man heldre vill pyssla med att måla, sy, baka... Jag lämnade över bilen till mannen och sonen som hade roligt med vattenslangen, jag fick förstås också en släng av det roliga. Du verkar ändå ha haft en bra dag. Hoppas du får en i morgon me... Goa kramar Ina

Vardags-mirakel sa...

Vilken härlig dag ni haft, och tänk vad skönt att bilstädningen är över och ni kan njuta av en ren och fräsch bil! Kram Eva.

Vardagens guldkorn sa...

Bilen ja.... ett ständigt dåligt samvete! Duktigt av dig att ha gjort det klart! Kram Linda

Nettan sa...

Tack för erat besök!

Det var lika roligt som vanligt att träffa dej och dina föräldrar.
Det blev inget Brevens Bruk för er,
jag var tydligen inte tillräckligt bra som turistrådgivare. Inget för mej att satsa på alltså. Hmmmm får hitta på något annat. Målare kanske, ja det får det bli!
Ha det så gott.
kram Nettan