onsdag, maj 06, 2009

Tildapyssel

Har ropat in en hel hög med Tildapapper m.m på Tradera så nu ska det pysslas! Fast inte riktigt än, är nyss hemkommen från jobbet och ikväll orkar jag inte dra fram en massa grejer. Ska bara ta det lugnt och läsa lite. Hoppas ni får en bra kväll!

8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt och köpt lite pyssel det är skoj och väldigt avkopplande att pyssla.Lantliv är ju super,alltid lika lycklig när det kommer en ny.Ha en mysig kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Lilla hjärtat sa...

Kul med pyssel men i bland är det skönt att bara få vara. Jag längtar efter en hel kväll i soffan, det var ett tag sedan men det behövs...
Kram A-K

Unknown sa...

Ja visst är de fina! Jag har gått och kikat på dem i omgångar, kanske kommer till skott jag med nån gång! Det är så mycket man vill göra, som du säger, när kvällen kommer efter en dags jobb finns det inte alltid så mycket ork kvar.
Ha det bra!

Huset vid ån sa...

Vad fint pyssel...Visst är det härligt när man får sjunka ner i soffan med en inredningstidning! Det förgyller vardagen....Må så gott! Kram Therese

promenader på landet sa...

Kul att hitta pyssel på Tradera det visste jag inte att man kunde hitta där! Kram Maria

Hjortgården sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gårdsromantik sa...

Så mysigt med Tildapyssel!
Jag har också fått de där tidningarna - skallnjuta av dem imorgon när jag är ledig - hoppas solen lyser så man kan sitta iträdgården.

Kram Maud

Vita små hjärtan sa...

Mysigt med pysslande. Ha de gott Kram