tisdag, mars 03, 2009

In med det nya

Idag fick vi vår nya soffa och det var skönt att äntligen få kasta ut den gamla. Visar bild på den en annan dag. Den här dagen har gått rasande fort och nu tänkte jag njuta lite av nya tidningar och en semla. Igen. Semlebröden säljs ju i 8-pack och är man då i princip den enda i familjen som äter semlor får man väl offra sig så att de inte möglar, eller hur? Ingen beach 2009 här inte...

Härlig läsning...

2 kommentarer:

Golden&Vitt sa...

hej vad glad jag blev att du hittat till mig:)
Vad fint ni bor, skulle bara älska att ha skogen bakom huset, och ängar.Tänk vad mina goldisar skulle få njuta varje dag:)

Härligt med en ny soffa, väntar med spänning på bilder.

Semlor..mumsfilibabba..inge beach 2009 här heller *ler*

Ska nu iväg och jobba natten , har oxå med lite läsning...
Ha en bra dag/annika

Ps. sööt kissemiss

Anonym sa...

Jag säger som Pernilla i Pennys House sa, man känner sig som en semla lätt på toppen fluffig i midjan å rund o go nertill. Själv är jag inte så förtjust i semlor, nja där ljög jag lite. Det är ganska gott men ingenting jag måste ha. Tycker att det är precis lika gott med kladdkaka alá Frödings. Sitter och väntar på att håret skall torka till. Vi ska och inhandla lite blommor till butiken. Hoppas att det finns vita pärlhyacinter och sanit paula.
Ska försöka att komma i håg att ta med kameran och ta lite kort, det är så underbart vackert med alla blommor. Dina flickors tofflor är färdiga, tänkte visa bild på alla beställnings tofflor på bloggen lite senare. Har fått beställning på köksgardiner, så snart har alla lika dana gadiner som du.
Hör av dej om när vi kan bestämma ett möte, ser i fram mot det.
Krameli kram Nettan