måndag, mars 09, 2009

Roligt med gammalt

Det är så roligt med gamla saker som man hittar i gamla hus. De här tändsticksaskarna hittade vi i vår krypgrund när vi skulle isolera ett golv underifrån. Vi hittade även ett gammalt cigarettpaket, men det vet jag inte riktigt vart det tagit vägen. Kanske satt någon under huset och tjyvrökte...

3 kommentarer:

Leamarlené sa...

Vilken härlig blogg du har...hur har jag missat den?Länkar dig i min blogg så att jag inte missar dig, hoppas det går bra.

Jätte kul att du vill vara med i min utlottning..önskar dig lycka till!

Kram, Marlene

Anonym sa...

Tack för dina värmande ord. jag kanske är för känslig när det gäller kommentarer. Men visst är det roligt med kommentarer så att man vet att man syns. Det ska bli spännade att få se din pappas ljusstakar. Gör han pallar oxå?
Har hittat en ny dansk leverantör som har jätte fina plåthus. Husen har jag aldrig sett förut, de fanns i flera färger. Är så sugen, men man undrar ju om det finns för mycket hus på markanden. Vad tror du, tycker du att jag ska slå till? Måste fråga någon känner jag. Ha det så bra, hoppas att det går bra för dej i skolan.
Kram Nettan

Golden&Vitt sa...

Hej
Åh visst är det härligt att fynda, läckra gamla tändstickor och i så fint skick. När jag rev köksinredningen i höstas så hittade jag kakel klistermärken ( heter det så? ) som vi haft här när jag var liten,gröna och gula...hmmm mammas smak på 70-talet *ler*

Ljusstaken blev såå fin, tänk vad vit färg gör...

Åhh vilken burk, skulle passa i mitt skafferi*fniss* Lycka till med skafferi planerna, jag lovar det är värt all slit .

Ha en bra dag/annika